Autor: 021.rs

Novi Sad
31.01.2017.
20:57 > 08:59
Sindikat srpske policije protestovaće u ponedeljak, 6. februara, ispred zgrade suda u Novom Sadu zbog pretučenog kolege, novosadskog žandarma Borisa Jevrosimova.
  • Ana

    31.01.2017 15:05
    Podrška
    Šokirana sam reakcijom grada i suda. Mi građani ovaj prostest podržavamo, i treba da se kriminalci ozbiljno osude i na maksimalne kazne. Ako brutalno napadaju službena lica, čemu mi građani da se nadamo. Ako se ne osuđuju to pokazuje samo da je u sprezi sud i kriminal, a onda i država. Onda je jasno da u dilovanju droge zajedno učestvuju.
  • VladaN

    31.01.2017 09:31
    @Salajcanin
    Pravi komentar. Da dodam, ne treba samo da protestuju, treba sve redom da pohapse.
  • lolo

    31.01.2017 09:21
    e pa braco terajte se, sada cete da glumite ludilo jer kao fol niste do sada znali te krimose, pa ajde da se igramo protesta... a 'bes mi sve ako i to nisu namestili kako bi dobili veca ovlastenja. postoji mnogo vise razloga zasto ne bi imao poverenje u njih, a jedva da mogu da prelomim zasto bi ih podrzao. pa ta mafija, to vam je bratija, znate se sa vrata klubova, sa njima talite.
  • Mile

    31.01.2017 09:15
    Tuzilastvo je krivo
    Tuzilastvo je najslabija karika. Nezainteresovane devojcice. Tamo su radi lake parice a ne pada im na pamet da se bave svojim poslom. Novosadsko je najgore
  • jo

    31.01.2017 08:58
    Kako da ne
    Evo baš koliko juče preuzeh kaznu za nepropisno zaustavljanje od 3 min. i gde jedan od ovih " ugroženih " od 20 automobila u okolini 50m napisa baš meni u puntu starom 20 god.Oko mene načičkani ti što ih biju sa svojim jadnim mašinama od par desetina hiljada evra a on se polomi na motoru preko pune dve linije na Bul.M.Pupina jer ja ugrožavam saobraćaj.Da se razumemo jesam napravio prekršaj i platiću jer je takav zakon.Ali pošto moram da zaradim pare da platim nemam vremena da vas podržim da vas zaštite od onih sa kojima srčete kafice po baštama i kojima opraštate kazne i prekršaje.Možda jednog dana kad i moja prijava bude čučala u nečijoj fioci do zastarevanja kao nekom rodji ili bratu sa brda.Dotad srećne vam rane junaci
  • ex chapman

    31.01.2017 08:57
    policija
    cilj skupa je da POLICAJCI mogu mirno i bezbedno da šetaju po gradu sa svojim porodicama. ostali, koji slučajno nisu u policiji a nisu ni kriminalci - oni ne treba mirno i bezbedno da šetaju? na licima njihove dece treba da se vidi strah?
  • Salajcanin

    31.01.2017 08:42
    A onih sedmoro
    Treba ih pljunuti jer su pokazali kakve su ljige kad su dozvolili da ova drzava sudi njihovim kolegama, sedmorici Niskih zandara, koji su samo vrsili svoju duznost izvrsavali naredjenjai malo vaspitno po ledjima pomazili bahatog brata koji je pre toga i pretio da ce ih rasformirati i nasrnuo na njih
  • Podbarac

    31.01.2017 04:08
    Hvala na pozivu, al ne bi.
    Ciljana institucija jeste jedan od problema - sudstvo. Ali to je samo jedna od institucija države koju Policija predano čuva, a koja jeste problem. I oni mogu da se brane kao i policija da samo "postupaju po zakonu" koji "eto, žao nam je", ne donose oni nego politiĆari.

    Policija protestuje sada što je jedan njin pretučen. Da je policija izašla ranije da protestuje što je na primer na slobodi klinac koji je zapalio onog nesrećnika ili što je sud pustio nekog kriminalca ili ko zna od kojih primera za gađenje - poveo bih sve ukućane i komšije. Nisu norali da štrajkuju - dovoljno je bilo samo da su se oglasili.

    Ali ne - nepravda prema građanima nije ih dotakla i naterala da se oglase.
    E pa sad im se vraća što nisu štitili narod bez obzira na sve, nego "postupali po zakonu". E pa ako zakon važi za nas građane i oni koji nas napadaju i pljačkaju bivaju pušteni - onda mi je žao ako je policija tek sada shvatila da ni ona nije povlaščena. Jer je međuvremenu izgubila i podršku naroda i podršku države (ako ju je ikada i imala). Tolko.
  • TopLista

    31.01.2017 02:51
    Nadrealista
    Vratite nam palice! Vratite nam palice!
  • Uncas

    31.01.2017 00:23
    Molio bih SVE građane Novog Sada da dođu u ponedeljak u zakazano vreme ispred Suda!!!Nema stranaka,niti boja,nema politizacije...Svaki uspeli protest je krenuo spontano...Pre neki dan žandar i njegova žena,sutra veoma lako baš vi ,vaše dete...!?Ako ne bude više stotina ili hiljada građana ispred Suda onda će ovo biti samo naslov u štampi i medijima,i....ništa više..."Vlast" shvata samo mirni protest u hiljadama od koga im se tope fotelje i mrznu gaće...Onaj deo policije koji je lojalan građanima i koji nije korumpiran radi svoj posao,a "Sudstvo" nemoćno pred ljigavim advokatima pušta jednog ,po jednog (poznatog policiji od ranije,uz 30-40 prijava)...Građani Srbije saberimo se!Ovo nikad nije bila poroznija Zemlja,sa granicama koje ne postoje,bez obučene Vojske,Bez kulture i edukacije za decu,bez Zdravstva ,Sudstva pogotovo....Jednom rečju -ne postoji SISTEM!!!
    Razmislite dobro i zapitajte se:dokle biti pasivna "ovca"i čekati "svoj red"!??
  • ST

    30.01.2017 23:20
    Dzabe je sve to...Nece se vlast ni malo cimnuti...Nastavice po starom...
  • Vladimir

    30.01.2017 23:14
    Drzava
    Kakva smo mi drzava, 2 dokazana krimosa pretuka coveka i zenu i sutradan policvija protestuje hahahaahah umesto da su 2 vec u buvari na dugogodisnjem sluzenju ... cccccc
  • DjakoN

    30.01.2017 22:59
    tuga...
    Zasto mislite da ce te promeniti bilo sta u ovoj zemlji kad zadnjih 30 god. glasate za jedne iste ljude i ocekujete neke promene?!
  • Tyler Durden

    30.01.2017 22:12
    Policija treba da hapsi. Policija ne treba da šuruje s kriminalcima. Policija treba da štiti a ne da se ponaša kao plačipi*** i da se žali jer je sama dozvolila kukolj u svom žitu. Mada, želim od srca da makar i na ovaj način počne neko osvešćavanje naroda...
  • Perica

    30.01.2017 22:10
    pred SKUPŠTINU
    Tamo su uhapsili Dilera!?
    Aaa, čitam da ih ima više!
    Verovatno i Klub imaju!?
    Pa mogu da utiću na Dilere
    U Novome Sadu!?
    Da probleme rešavaju na Demokratski naćin ###
    ŠALA ali ISTINITA!!!
  • bruce lee

    30.01.2017 22:08
    smatram da pesma od benda zbogom brus li govori sve o datoj situaciji.
    https://www.youtube.com/watch?v=XxtPxPFa8a0
    vredi poslusati i obrazovati se uz muziku
  • marijag

    30.01.2017 22:04
    a vi
    Mnogo ste puta vi pretukli nevin i neduzan narod, pa narod nije mogao da protestvuje, jer nema kome...
  • Novosadski

    30.01.2017 21:59
    Draga policijo ne trebate strajkovati vec trebate hapsiti. Svaki dan, svakog od njih, neogranicen broj puta, kad god vam se zamere ili vam zaprete. Morate biti jedinstveni i slozni i da vas posao odgovorno radite. Zatrpajte sudnice i stanice. Neka ih drugi pustaju i oslobadjaju vi cete vase obaviti a mediji i narod ce to primetiti. Problem je onaj kukolj koji je medju vama a ima ga sve vise. Ovaj strajk je upravo farsa tog kukolja koji prebacuje odgovornost. Vi ste zakob i sprovodite ga.
  • dule

    30.01.2017 21:56
    Evo ja smem da potpisem da je policija DUPLO vise korumpirana i od tuzilastva i od sudija . Neka svako od vas koji ovo citaju pomisli koliko zna policajaca koji na neki nacin ucestvuju u korupciji .Pa ceo grad gleda kako policija uzima pare gde god moze .Oni napravili atmosferu svako cuva svoj klan,svoje kriminalce,svoje nocne klubove itd...A sada kada su se kriminalci namnozili zbog VAS gospodo policajci vi udarili u KUKNJAVU .Pa nema skoro ni jednog krivicnog dela gde makar jedan vas pripadnik nema udela .Hteli ste da budete kriminalci pa onda se i tucite i pucajte kao kriminalci.Odlucite se vise na kojoj ste strani ne mozete pre podne biti policajci a uvece kriminalci
  • Miloš

    30.01.2017 21:42
    Nema druge, mora se na ulicu. Pozdravljam odluku Sindikata policije. Treba zaustaviti kriminalizaciju društva u državi gde su kriminalci na slobodi a građani strepe da ih ne pogodi metak kad šetaju gradom.
    Gradonačelnik Novog Sada da podnese ostavku.
  • Srdjan

    30.01.2017 21:34
    Zakon
    Vi treba da trazite da se promeni zakon, koji bi trebao da vam daje veca ovlascenja, da mozete da potegnete oruzije i da ga upotrebite u pravom momentu bez da posle odgovarate.. naravno posle odradjenog postupka... imate zakon iz vremena josipa, zar ne mislite da se situacija malo promenila? a ta setnja sa zenom i decom, pa tu niko nije bezbedan, posto velika vecina vas okrece glavu od resavanja slucajeva, borbe protiv kriminala na svim nivoima, jedan primer je lokalni policajac koji kaze da je bolje da se ne zamera nikome, za bednu platu za koju radi.. kao da sam mu ja birao posao, neka bude pekar onda, a ne policajac.. To sto se zalite na sudije, govori isto o vasoj ne moci... ako mislite da je neko korumpiran u sudstvu, pa imate sluzbu valjda neku za to, pokrenite istragu, napravite neku inicijativu, da nece gradjani mozda da prijavljuju sudije? Sve u svemu niko nece, ne moze, nema volje, nema para... da radi bilo sta u ovoj zemlji... sem naravno dilera... njima se i isplati debelo, a i niko ih ne dira.
  • efekat nula

    30.01.2017 21:33
    Bolje da traze bolju obuku i stroze kriterijume za prijem u sluzbu i da hapse korumpirane kolege i sefove nego sto protestuju.
  • Jovan

    30.01.2017 21:13
    Dahije
    Ispred Skupštine, u sred Beograda!
    Pod oruzjem i u uniformama.
    Kakav sud kakvi bakraci.
  • Krle

    30.01.2017 21:11
    Šarada
    Ispred suda ili ispred vlade. Mogu ih oni hapsiti po sto puta ako će ih korumpirani sudovi i razni političari na ime kontrausluga puštati nekažnjeno i zbog najtežih zločina. Neka biraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna